Glad dans med Mette er holdet for dig, der elsker at bruge din krop til god musik. Vi blander gode gamle dansetrin med nye fede grooves og får en fed, energisk, sjov, danse røven ud af bukserne time. Vi spiller alt fra gamle hits til det sidste nye. Dansk top til total pop. Idance handler ikke om alder, det handler ikke om vægt eller skills. Idance handler om at elske at danse og høre go musik. Vi kender godt følelsen af, at man ikke gider føle sig dum. Man tænker måske: ”ej det der kan jeg jo ikke finde ud af”. Men det har ingen betydning, man gør det bare på sin måde, der er ingen der dømmer dig, kun folk der applauser, at du er kommet. Der er plads til at  man er væk en tirsdag, du kan stadig følge med. Vi garanterer, at vi får en fest hver tirsdag, vi får grint og svedt. En time der kun kan få vores største anbefaling.

Drikkedunk:
Hos Studio Hendry Hamm har vi vandmaskiner, der sørger for dejlig,  frisk, kold vand. Vi stiller låneglas til rådighed, men det er en rigtig go ide at have sin egen drikkedunk med, som man selvfølgelig bare fylder op.

Mobilpolitik:
Er man nød til at have sin mobil med ind i salen. Er den selvfølgelig på lydløs!( En telefon der ringer, koster kage til holdet, næste undervisning) Svarer man telefonen, bedes man forlade salen.( for så, at danse solo når man kommer tilbage!)

Pris og info

Bindende 320 kr.
Ikke bindende 360 kr.
En prøvetime er gratis.
Instruktør: Mette Hendry Hamm og Mikkel Jänichen