Vitaminen er holdet for dig, der gerne vil træne uden rigtig at lægge mærke til det. Timen bliver en blanding af dans, styrke, stræk, ballance, go musik, højt humør og bunker af vitaminer for krop og sjæl. Vores største mål er, at alle går fra timen med en ny forbedret følelse i kroppen, og i sjælen. Vitaminen er holdet for dig, der gerne vil have en bedre selvfølelse, en bedre kropsforståelse og en bedre kropskontakt. En kombination af øvelser der forbedrer din hverdag. Døjer du med lænd-, skulder-, nakke- eller ankelproblemer er holdet for dig. Vi laver forskellige små danse, til ALT slags musik, og vi laver alverdens øvelser, der styrker og forbedre kroppen. Holdet er for alle voksne der gerne vil være en del af et fællesskab, hvor velvære og trivsel er i fokus. Har du aldrig danset før, eller er du tidligere danser, det betyder ikke spor. ALLE er velkommen på holdet. Der er rig mulighed for differentiering, de to instruktører, står klar med alternativer til det hele. 

Drikkedunk:
Hos Studio Hendry Hamm har vi vandmaskiner, der sørger for dejlig,  frisk, kold vand. Vi stiller låneglas til rådighed, men det er en rigtig go ide at have sin egen drikkedunk med, som man selvfølgelig bare fylder op.

Mobilpolitik:
Er man nød til at have sin mobil med ind i salen. Er den selvfølgelig på lydløs!( En telefon der ringer, koster kage til holdet, næste undervisning) Svarer man telefonen, bedes man forlade salen.( for så, at danse solo når man kommer tilbage!)

Pris og info

Bindende 320 kr.
Ikke bindende 360 kr.
En prøvetime er gratis.
Instruktør: Mette Hendry Hamm og Margit Jänichen Birk