Denne time er for dig, der elsker at danse. Du elsker at blive udfordret og du elsker alt fra Wacking, Hip Hop, Girly, House mm. Stilarterne bliver blandet. Der bliver spillet alt fra Old School til det sidste nye musik og dansestilen varierer derefter. Som noget nyt på denne time, er der kun en fast instruktør, men i løbet af sæsonen, vil flere af danseskolen øvrige instruktører, optræde som gæstelærer. Dette betyder at antallet af koreografier stiger og at for meget fravær bestemt ikke er at fortrække. Har man været væk, er der selvfølgelig hjælp at hente, men vi opfordrer til at eleverne, hjælper hinanden. Er der nogle trin der driller, kan man aftale med elever fra holdet at mødes lidt før eller blive lidt efter timen og øve. Til det har vi en ekstra lille øve sal. Det bliver ikke hele danse de skal undervises, men brudstykker der skal indarbejdes i de koreografier, de underviser på andre hold. Det er noget nyt og spændende og vi glæder os til at afprøve det.

Vi træner styrke, smidighed, kropskontrol, balance og selvfølgelig en masse dans. Vi starter timen med en opvarmnings serie, derefter laver vi forskellige styrke øvelser, såsom footwork, planke, bro mm. Derefter øver vi batementer og piruetter. Alt dette foregår uden sko. Så øves der div. trin som skal bruges i de forskellige koreografier og SÅ skal der danses. Timen slutter af med stræk. Dette er bestemt en time for dig der har danset før. Da vi er en lokal danseskole er der mange der kender hinanden, det betyder at der er en helt særlig stemning. Derudover er der mange der har gået på danseskolen i mange år og derfor kender hinanden utrolig godt. Det kan virke overvældende for en ny elev. Men der er ALTID plads til flere i vores dansefamilie og vi garanterer, at man vil blive taget godt imod.

På dette hold ved vi godt at det hel sikkert er en prioritet at komme på danseskolen. Job, studie, kæreste mm fylder og kræver. Så derfor prøver vi at skabe et miljø på danseskolen, som er værd at prioriterer. Der er rygeområde, lille tekøkken med køleskab og mikrobølgeovn og borde så der kan laves lektier eller arbejde. Vi søger hel sikkert at man kommer her i huset og laver andet end at danse, man har rig mulighed for at tage sig den ”plads” man skal bruge.

Drikkedunk:
Hos Studio Hendry Hamm har vi vandmaskiner, der sørger for dejlig,  frisk, kold vand. Vi stiller låneglas til rådighed, men det er en rigtig go ide at have sin egen drikkedunk med, som man selvfølgelig bare fylder op.

Mobilpolitik:
Er man nød til at have sin mobil med ind i salen. Er den selvfølgelig på lydløs!( En telefon der ringer, koster kage til holdet, næste undervisning) Svarer man telefonen, bedes man forlade salen.( for så, at danse solo når man kommer tilbage!)

Pris og info

Bindende 360kr.
Ikke bindende 400kr
En prøvetime er gratis
Instruktør: Mette Hendry Hamm