Denne time hander om udtryk, elegance og crazy sexiness. Det handler om at turde smide hæmninger og være klar på at overskride personlige grænser. Vi arbejder med stærke udtryk med mål for en visuel oplevelse. Mette og Jan er et dynamisk makkerpar, der supplerer hinanden, både instruktions mæssigt og koreografisk. Det er en time med sved på panden og ømme fødder. For dig der ikke er så trænet i hæle, er det ikke noget problem at deltage. Vi er ikke i hæle i alle 60min. Er du i tvivl om du har de rigitge sko, så ta lidt forskelligt med, de første par gange, så kan du afprøve. Vi anbefaler hel klart, at der stabile såler og at den ikke er for høj. Det er en super fed time, hvor der altid er super stemning. Timen kan total anbefales.

Drikkedunk:
Hos Studio Hendry Hamm har vi vandmaskiner, der sørger for dejlig,  frisk, kold vand. Vi stiller låneglas til rådighed, men det er en rigtig go ide at have sin egen drikkedunk med, som man selvfølgelig bare fylder op.

Mobilpolitik:
Er man nød til at have sin mobil med ind i salen. Er den selvfølgelig på lydløs!( En telefon der ringer, koster kage til holdet, næste undervisning) Svarer man telefonen, bedes man forlade salen.( for så, at danse solo når man kommer tilbage!)

Pris og info

Bindende 320kr.
Ikke bindende 360kr
En prøvetime er gratis
Instruktør: Mette Hendry Hamm og Jan Christiansen