Vi starter altid timen med at samle os, og hyggesnakke i 5 min. Det giver børnene mulighed for lige at lande, efter skole og SFO. Det giver også os mulighed for at lære børnene at kende, og for børnene at lære hinanden at kende. Dette er især til stor glæde for de børn, som kommer uden en bedste ven.

Børnene lærer en opvarmningsdans, som består af en masse grundtrin, den er bygget op omkring musikken, så den både giver dem en forståelse for rytmen, koreografien og musikken. Vi laver også styrke og smidighedsøvelser. På dette alderstrin, er der ikke for hurtige skift, og i koreografierne ikke for mange drejninger, da deres rumopfattelse ikke er så udviklet endnu. Sværhedsgraden passer til deres niveau, da børn nemt kan miste interessen, hvis det enten er for svært eller for nemt. Børnene når at lære 5 koreografier i løbet af sæsonen, som vi viser til en opvisning i midten af juni. Vi danser altid til nutidens musik, og dansestilen bliver lagt derefter.

Udover en masse dans, sørger vi for at holder pauser og lege. Vi griner og fjoller, mens vi lærer en masse.

Drikkedunk:
Hos Studio Hendry Hamm har vi en vandmaskine, der sørger for dejlig, frisk og koldt vand. Vi stiller låneglas til rådighed, men det er en rigtig god ide, at have sin egen drikkedunk med, som man selvfølgelig bare fylder op.

Tøj:
Hvad skal man have på når man danser? Man skal have tøj på, som man kan bevæge sig i, og en lille indendørs sko. (Det kan sagtens være et par sko der er blevet vasket.) Man kan, uden problemer, danse i bare tæer. Strømpesokker er ikke at foretrække, da eleven kommer til at bruge for meget krudt på at skulle stå fast.

Pris og info

Bindende 310 kr.
Ikke bindende 350 kr.
En prøvetime er gratis.
Instruktør: Mette Hendry Hamm