Mette Hendry Hamm
Mette er indehaver af Studio Hendry Hamm, og har drivet danseskolen siden 2008. Danseskolen blev tilbage I 1949 startet af Mettes mormor Elin Nielsen, Senere overtog Mettes mor Anne-Grete Hamm danseskolen. Det skal lige nævnes at der er 3 elever, der stadig går på danseskolen, der har været med siden opstart i 1949… WOW. I 2001 blev Mette uddannet pædagog, en uddannelse der har udstyret hende med en masse værktøjer, teori og viden, som hun bruger flittigt til hendes undervisning på danseskolen. Mette er fuld af energi og godt humør, som altid smitter af på alle omkring hende. Hun dyrker fællesskabet, og sørger for at der er plads til alle. Hun lægger stor vægt på, at alle skal føle sig trygge ved at komme på danseskolen. Udover Mette er der er altid fast personale, og absolut ingen konkurrence af finde på danseskolen. Vi danser ikke for at blive bedømt, vi danser med hjertet. Mette underviser med en energi, entusiasme og kæmpe kærlighed for dansen, eleverne og ikke mindst for sammenholdet. Man kan ikke andet end at blive i godt humør. Mette bruger meget energi på at lære hver enkelt elev at kende. Hun taler med eleverne før og efter undervisningen, og sikre sig at alle trives.
Mariama
Mariama er en dygtig Hip Hop koreograf, der lægger stor vægt på præcision og udførelse. Mariama underviser på højt niveau og i højt tempo, altid med godt humør og forventninger til sine elever. Hun lader sig inspirere af sine Gambianske rødder og hendes kæmpe kærlighed og respekt for Hip Hoppen. Man er garanteret at udvikle sig som danser, med Mariama som instruktør. Vi er stolte af at have hende som koreograf og instruktør hos Studio Hendry Hamm
Mikkel
Mikkel er en garvet danser, der altid bruger musikken som inspiration til sine koreografier. Han mestrer flere stilarter, så man ved aldrig helt hvad han finder på. Dette skaber en dynamik og alsidighed i hans timer og et overraskelses moment. Mikkel tager sin dans og undervisning meget seriøst, er altid forberedt og forventningsfuld. Vi er stolte af at have ham som koreograf og instruktør hos Studio Hendry Hamm.
Marie (hjælpepige)
Geden er en børne magnet. ALLE elsker hende. Hun er sød, fjollet, drilsk, elskelig og ansvarsfuld på samme tid. Hun eeeeelsker at danse og har en smittende energi. Altid i godt humør og altid med overskud til at dele det med andre. Vi elsker at have lille ged som del af vores team
Jeanette
Jeanette er en af de instruktører der har været hos os i længst tid. Hun er en garvet instruktør og koreograf. Hun har mange års erfaring og har derigennem udviklet et stort indblik i sine elevers behov. Jeanette er en stabil og engageret instruktør, hvis fokus er på den enkelte elevs oplevelse, dog uden at miste over fællesskabet. Jeanette er altid fuld af energi og godt humør. Vi er stolte af at have hende som instruktør hos Studio Hendry Hamm.
Nikoline
Nikoline er danseskolens nye instruktør. Hun tager sin dans meget seriøst og er Meget grundig i sin undervisning. Nikoline lægger meget stor vægt på udtryk i sin dans, og hun Ønsker at alle vil elske at danse ligeså meget som hun selv gør. Nikolines kærlighed for dansen breder sig over mange stilarter. Hun mestrer Alt fra girly style til contemporary. Nikoline er rolig, grundig, omhyggelig, Dygtig og meget nærværende, det gør at hendes elever føler sig meget trygge når hun underviser. Vi er meget Glade for at have Nikoline som en del af Studio Hendry Hamm.
Jan
Jan er en meget inspirerende instruktør. Hans energi og karisma smitter af på alle. Jans koreografier er expresive på højt niveau. Han vægter indlevelse og overgivelse til musikken og bevægelserne. Jans kærlighed til krop, dans og musik løfter alles danseglæde og niveau. Man får altid en på opleveren når Jan er i nærheden. Vi er stolte af at have ham som koreograf og instruktør hos Studio Hendry Hamm.
Margit
Margit er det sødeste væsen, hvis smil og kærlighed for dansen smitter af på alle. Margit er trofast, stabil og altid forberedt. Altid klar på udfordringer og nye tiltag. Bedst som man tror hun er en sød og glad pige er hun fjollet, skør og elskelig. Vi er stolte af at have hende som del af vores team.
Zena (hjælpepige)
Zena er en pige med et enormt overskud. Hun er hjælpsom, sød, kærlig og en helt igennem dejlig pige. Zena kan og vil hjælpe hver og en, med lige meget hvad. Hun skælder aldrig ud og klarer alting med et smil. Hun skaber ro og tryghed for alle i hendes nærvær. Vi er stolte af at have hende her hos Studio Hendry Hamm
Silje (hjælpepige)
Silje er meget omsorgsfuld overfor alle børn. Hun er sød og glad og meget opmærksom på alles ve og vel, og tager stort ansvar for lige netop dette. Silje er utrolig glad for dansen og har en stor forståelse for hvad sammen holdet på danseskolen betyder. Vi elsker at have Silje som del af vores team.
Mie (hjælpepige)
Mie er altid i super danse humør, hun er altid glad, energisk og klar på at give en hånd med. Hun har overskud og overblik og er meget ansvarsfuld. Mie er utrolig hjælpsom og ingen opgave er for stor. Alle er i trygge hænder når Mie er i nærheden. Vi er meget glade for at hun er hos Studio Hendry Hamm.
Lærke (hjælpepige)
Lærke er en stille pige, der altid ser alle elever i salen. Hun er hjælpsom og har kærlighed for alle mennesker. Lærke kan med sit rolige væsen skabe tryghed for eleverne. Vi er meget glade for hun er her hos os i Studio Hendry Hamm.
Emma
Emma er en dygtig, alsidig instruktør og koreograf. Trods hendes unge alder har hun flere års erfaring. Emma er meget målrettet, grundig og omhyggelig i sin undervisning. Hun er bestemt, fokuseret og meget kærlig. Med sit nærvær og engagement formår hun, at skabe samhørighed og fællesskab. Alle elever får noget ud af undervisningen, når Emma står ved roret. Vi er meget glade for hun er hos Studio Hendry Hamm.
Malene
Tekst på vej...
Dan
Dan er tidligere konkurrence danser, og har derfra en meget seriøs og moden tilgang til dansen. Dan lægger ikke skjul på, at han nyder ”kun” at danse på hygge plan. Han er meget kreativ, opfindsom og utrolig dygtig til at lære fra sig. Han bruger musikken på en sådan måde, at dansen føles overskuelig og stemningsfuld. Vi er meget glade for at have Dan ansat på Danseskolen.
Josephine (hjælpepige)
Josephine har danset på danseskolen siden hun var lille. Hun er en meget social pige, altid i godt humør og så er hun altid i danse humør. Hun er glad, udadvendt, og meget nem at tale med. Josephine kan tale med alle, både børn og voksen. Vi er meget glade for at have Josephine på danseskolen.
Cecillie
Cecillie er en super energisk, og positiv instruktør. Hun har højt tempo på musik, dans, humør og energi. Cecillie lægger stor vægt på individuel udvikling, og hun evner at favne alle elever uanset niveau. Når man er i nærheden af Cecillie, kan man kun blive i godt humør, og vi er rigtig glade for at hun er instruktør her på danseskolen.