Vi starter timen med at lave en masse grundtrin indenfor de forskellige hip hop genre. Vi går i dybden og arbejder med nogle specifikke trin. I denne alder hader børn hvis der er noget de ikke kan finde ud af, så de øøøøver sig. Det giver mulighed for at hæve sværhedsgraden. Jeg spiller altid den sidste nye musik og dansestilen bliver lagt derefter. Det er en alder hvor de er meget ærekær og ikke trives med at føle sig dumme eller barnlige, så det rigtige musikvalg har stor betydning. Det er også en alder hvor de sætter sig selv i forhold til hinanden. Vi lægger en stor ære i at sørge for go stemning på holdet. Vi laver en masse fis, så det uperfekte bliver hel perfekt. 

Drikkedunk:
Hos Studio Hendry Hamm har vi vandmaskiner, der sørger for dejlig,  frisk, kold vand. Vi stiller låneglas til rådighed, men det er en rigtig go ide at have sin egen drikkedunk med, som man selvfølgelig bare fylder op.

Tøj:
Hvad skal man have på når man danser. Man skal have tøj på man kan bevæge sig i og en indendørs sko.(det kan sagtens være et par sko der er blevet vasket.) Man kan, uden problemer, danse i bare tær. Strømpesokker er ikke at foretrække, da eleven kommer til at bruge for meget krudt på at skulle stå fast.

Pris og info

Bindende 310 kr.
Ikke bindende 350 kr.
En prøvetime er gratis.
Instruktør: Mette Hendry Hamm