Dette er holdet for dig der er klar på en udfordring, både dansemæssigt og mentalt. Vi træner styrke, smidighed, kropskontrol, balance, og selvfølgelig en masse dans. I denne time arbejder vi koncentreret med udtryk og præcision. Ren koreografisk når vi at lære minimum 6 danse. Koreografierne varierer mellem Hip Hop, Girly, Street og Jazz. Vi starter timen med en opvarmnings serie, derefter laver vi forskellige styrkeøvelser, såsom footwork, planke, bro mm. Derefter øver vi batementer og piruetter, og alt dette foregår uden sko. Der øves diverse trin, som skal bruges i koreografierne, og SÅ skal der ellers danses. Timen slutter af med stræk. Er man ikke en erfaren danser, skal man vide, at det er en hård lektion, for selv en elev der har danset i mange år, vil få kamp til stregen på dette hold. Det er et hold der bliver kørt på i et højt tempo og et højt niveau. Vi forventer at eleverne kommer hver gang og til tiden. Vi gør alt hvad vi kan for at eleverne skal føle sig godt tilpas og at der er plads til ALLE. Vi er en lokal danseskole og derfor er der mange der kender hinanden fra skole mm. Det betyder at der er en meget casual og tryg stemning. Derudover er der mange der har gået på danseskolen i mange år, og derfor kender hinanden utrolig godt. Det kan virke overvældende for en ny elev, men der er ALTID plads til flere i vores dansefamilie, og jeg kan garantere, at man vil blive taget godt imod. Har man været væk, så hjælper vi selvfølgelig, men vi opfordrer eleverne til at bruge hinanden. Er der nogle trin der driller, kan man aftale med nogle fra holdet, at man mødes før eller efter undervisningen og øve sig. Hvis sal 2 er ledig, må man gerne øve der. Det at hjælpe hinanden, er med til at styrke sammenholdet blandt eleverne. Er der en der kan noget du ikke kan, så bliv ikke sur på personen der kan, men spørg om du må lære det. Det er ikke, og det bliver aldrig en konkurrence at komme hos Studio Hendry Hamm

Drikkedunk:
Hos Studio Hendry Hamm har vi vandmaskiner, der sørger for dejlig,  frisk, kold vand. Vi stiller låneglas til rådighed, men det er en rigtig go ide at have sin egen drikkedunk med, som man selvfølgelig bare fylder op.

Mobilpolitik:
Er man nød til at have sin mobil med ind i salen. Er den selvfølgelig på lydløs!( En telefon der ringer, koster kage til holdet, næste undervisning) Svarer man telefonen, bedes man forlade salen.( for så, at danse solo når man kommer tilbage!) 

Pris og info

Bindende 340 kr.
Ikke bindende 380 kr.
En prøvetime er gratis.
Instruktør: Mette Hendry Hamm