Denne time er for dig, der elsker at danse. Du elsker at blive udfordret og du elsker alt fra Wacking, Hip Hop, Girly, House mm. Stilarterne bliver blandet. Der bliver spillet alt fra Old School til det sidste nye musik, og dansestilen varierer derefter. Det anbefales at man kommer hver gang, og møder til tiden. Har man været væk, er der selvfølgelig hjælp at hente, men vi opfordrer til, at eleverne hjælper hinanden. Er der nogle trin der driller, kan man aftale med en fra holdet, at mødes lidt før eller efter timen og øve. Hvis sal 2 er ledig, er man velkommen til at øve der. Det bliver ikke hele dans,e der bliver undervist i, men brudstykker der skal indarbejdes i de koreografier, de underviser på andre hold.

Vi træner styrke, smidighed, kropskontrol, balance og selvfølgelig en masse dans. Vi starter timen med en opvarmnings serie, derefter laver vi forskellige styrke øvelser, såsom footwork, planke, bro mm. Derefter øver vi batementer og piruetter og alt dette foregår uden sko. Der øves diverse trin, som skal bruges i de forskellige koreografier, og SÅ skal der ellers danses. Timen slutter af med stræk. Dette er bestemt en time for dig der har danset før. Da vi er en lokal danseskole, er der mange der kender hinanden, det betyder at der er en helt særlig stemning på holdet. Derudover er der mange der har gået på danseskolen i mange år, og derfor kender hinanden utrolig godt og det kan måske virke overvældende for en ny elev. Men der er ALTID plads til flere i vores dansefamilie, og vi garanterer, at man vil blive taget godt imod.

På dette hold ved vi godt, at det hel sikkert er en prioritet at komme på danseskolen. Job, studie, kæreste mm. fylder og kræver meget, så derfor prøver vi at skabe et miljø på danseskolen, som er værd at prioriterer. Der er rygeområde, lille tekøkken med køleskab, mikrobølgeovn og borde så der kan laves lektier eller arbejde.

Drikkedunk:
Hos Studio Hendry Hamm har vi vandmaskiner, der sørger for dejlig,  frisk, kold vand. Vi stiller låneglas til rådighed, men det er en rigtig go ide at have sin egen drikkedunk med, som man selvfølgelig bare fylder op.

Mobilpolitik:
Er man nød til at have sin mobil med ind i salen. Er den selvfølgelig på lydløs!( En telefon der ringer, koster kage til holdet, næste undervisning) Svarer man telefonen, bedes man forlade salen.( for så, at danse solo når man kommer tilbage!)

Pris og info

Bindende 340 kr.
Ikke bindende 380 kr.
En prøvetime er gratis
Instruktør: Mette Hendry Hamm