Dette hold er for dig, der elsker at danse og lære koreografier. Vi laver 5-6 koreografier i løbet af sæsonen, som vi øver og danser til opvisning i midten af juni. (Deltagelse til opvisningen er total frivillig). Timen er for dig, der har danset før, måske holdt pause pga. uddannelse, børn, skader eller andet. Holdet er for dig der gerne vil i gang igen, men ikke ønsker at danse på et hold med alt for unge mennesker! Vi er voksne, men vi er mega fjollede. Vi tager det meget seriøst på en super useriøs måde. Er man væk en tirsdag eller to, går det nok, men det er bestemt et hold, man skal møde op til, for at kunne følge med. Det handler også om at holdånden og stemningen på holdet respekteres og holdes oppe. For mange af de elever der er på denne time, er det deres hellige aften. En time hvor man er væk fra pligter, kærester og børn. Eleverne kommer for at blive fyldt op med go energi, og lige få mødt nogle super skønne mennesker. Der er et skønt sammenhold på dette hold, som alle dyrker og elsker. Man kan få liger præcis det ud af det man ønsker, mulighederne er store. Timen kan helt sikkert anbefales til dig, der elsker at danse til fed musik, og omringet af skønne mennesker.

Drikkedunk:
Hos Studio Hendry Hamm har vi vandmaskiner, der sørger for dejlig,  frisk, kold vand. Vi stiller låneglas til rådighed, men det er en rigtig go ide at have sin egen drikkedunk med, som man selvfølgelig bare fylder op.

Mobilpolitik:
Er man nød til at have sin mobil med ind i salen. Er den selvfølgelig på lydløs!( En telefon der ringer, koster kage til holdet, næste undervisning) Svarer man telefonen, bedes man forlade salen.( for så, at danse solo når man kommer tilbage!)

Pris og info

Bindende 340 kr.
Ikke bindende 380 kr.
En prøvetime er gratis.
Instruktør: Mette Hendry Hamm, Margit og Mikkel Jänichen