Denne time er for dig, der har haft dansen i dit liv i mange år. Du elsker at blive ”lullet” tilbage af en gammel klassiker, men samtidig er det også det fedeste at fyre den max af, til det sidste nye musik. Dansestilen varierer efter musikken, men Street Jazz og New Jazz er hel sikkert dominerende.

Vi træner styrke, smidighed, kropskontrol, balance og selvfølgelig en masse dans. Vi starter timen med en opvarmnings serie, derefter laver vi forskellige styrke øvelser, såsom footwork, planke, bro mm. Vi øver batementer og piruetter og alt dette foregår uden sko. Der øves diverse trin som skal bruges, i de forskellige koreografier og SÅ skal der ellers danses. Timen slutter af med stræk. Dette er bestemt en time for dig der har danset før. Da vi er en lokal danseskole, er der mange der kender hinanden, det betyder at der er en helt særlig stemning på holdet. Derudover er der mange der har gået på danseskolen i mange år, og derfor kender hinanden utrolig godt. Det kan virke overvældende for en ny elev. Men der er ALTID plads til flere i vores dansefamilie, og vi garanterer, at man vil blive taget godt imod. Vi er sindssyg stolte over at have så mange ”voksne” dansere, der er elever der har kommet her i mere end 15 år, og der er elever der har forladt dansen af den ene eller anden årsag, men så har besluttet sig for at vende tilbage. På dette hold er der bare noget helt unikt. Så kom endelig og del vores glæde ved dansen og hinanden.

På dette hold ved vi godt, at det hel sikkert er en prioritet at komme på danseskolen. Job, studie, kæreste mm. fylder og kræver meget, så derfor prøver vi at skabe et miljø på danseskolen, som er værd at prioriterer. Der er rygeområde, lille tekøkken med køleskab, mikrobølgeovn og borde så der kan laves lektier eller arbejde.

Drikkedunk: 

Hos Studio Hendry Hamm har vi vandmaskiner, der sørger for dejlig,  frisk, kold vand. Vi stiller låneglas til rådighed, men det er en rigtig go ide at have sin egen drikkedunk med, som man selvfølgelig bare fylder op.

Mobilpolitik:
Er man nød til at have sin mobil med ind i salen. Er den selvfølgelig på lydløs!( En telefon der ringer, koster kage til holdet, næste undervisning) Svarer man telefonen, bedes man forlade salen.( for så, at danse solo når man kommer tilbage!)

Pris og info

Bindende 380kr.
Ikke bindende 420kr
En prøvetime er gratis
Instruktør: Mette Hendry Hamm