Alle vores børnehavehold vare 50 min. Og det er Mette der underviser på alle holdene. Mette har danset hos sin mormor siden hun var 3 år, og driver nu selv danseskolen igennem 3. generationer.

I undervisningen bruger vi først og fremmest energi på, at børnene føler sig trygge, og set af deres danselærer. Vores mål er, at ALLE børnene skal elske at komme på danseskolen, og lære at bruge deres krop igennem leg og dans.

I undervisningen styrker vi grovmotorikken, laver akrobatiske øvelser sammen, og hver for sig. Vi lærer børnene at lytte til musik, og giver dem dermed en stor rytmeforståelse, med nutidig børnevenlig musik – Mette vælger også altid et par klassikere. Mette og hendes søde hjælpepiger synger, fjoller, hopper og danser med børnene. Vi lærer børnene, at alle kan være med, og at alle er en vigtig del af vores dansefamilie.
Vi styrker børnenes selvværd, og lærer dem samtidig at være en del af et stærkt fællesskab. Man kan hos Mette ikke opføre sig forkert, og de vil blive tage i hånden, med humor og livslang danseerfaring.

Står I overfor en udfordring – træthed, mismodighed eller bare regnvejr- så kom alligevel og giv ikke op, for vi står altid klar med overskud og danse-vitamin til vores elever. Hvis I har fravær, er vi meget fleksible, og I kan i stedet få en erstatningstime, en af de andre dage.

Drikkedunk:
Hos Studio Hendry Hamm har vi en vandmaskine, der sørger for dejlig, frisk og koldt vand. Vi stiller låneglas til rådighed, men det er en rigtig god ide, at have sin egen drikkedunk med, som man selvfølgelig bare fylder op.

Tøj:
Hvad skal man have på når man danser? Man skal have tøj på, som man kan bevæge sig i, og en lille indendørs sko. (Det kan sagtens være et par sko der er blevet vasket.) Man kan, uden problemer, danse i bare tæer. Strømpesokker er ikke at foretrække, da eleven kommer til at bruge for meget krudt på at skulle stå fast.

Pris og info

Bindende 310 kr.
Ikke bindende 350 kr.
En prøvetime er gratis.
Instruktør: Mette Hendry Hamm