Denne time handler om udtryk, elegance og crazy sexiness. Det handler om at turde smide hæmninger og være klar på at overskride personlige grænser. Vi arbejder med stærke udtryk med mål for en visuel oplevelse. Mette og Jan er et dynamisk makkerpar, der supplerer hinanden, både instruktionsmæssigt og koreografisk. Det er en time med sved på panden og ømme fødder. For dig der ikke er så trænet i hæle, er det ikke noget problem at deltage. Vi danser ikke i hæle, i alle 60 min. Er du i tvivl om du har de rigtige sko, så ta lidt forskelligt med, så du de første par gange, kan afprøve lidt forskellige. Vi anbefaler hel klart, at der stabile såler, og at hælen ikke er for høj. Det er en super fed time, hvor der altid er super god stemning. Timen kan total anbefales.

Drikkedunk:
Hos Studio Hendry Hamm har vi vandmaskiner, der sørger for dejlig,  frisk, kold vand. Vi stiller låneglas til rådighed, men det er en rigtig go ide at have sin egen drikkedunk med, som man selvfølgelig bare fylder op.

Mobilpolitik:
Er man nød til at have sin mobil med ind i salen. Er den selvfølgelig på lydløs!( En telefon der ringer, koster kage til holdet, næste undervisning) Svarer man telefonen, bedes man forlade salen.( for så, at danse solo når man kommer tilbage!) 

Pris og info

Bindende 340kr.
Ikke bindende 380kr
En prøvetime er gratis
Instruktør: Mette Hendry Hamm og Jan Christiansen