Mariama er en meget dygtig danser, og har undervist mange år på danseskolen, hun glæder sig til at danse med både nye og “gamle” elever.

For at gå på dette hold, skal du være vant til at tage dansetimer.

Mariama tror fuldt og fast på, at øvelse gør mester, og hun elsker oldschool hiphop. Mariama er desuden inspireret af bl.a. afrobeat, dancehall og vestafrikansk dans.
Vi vil arbejde på, at styrke vores base indenfor hiphop, og i løbet af sæsonen, kommer vi også til at bevæge os indenfor andre dansegenre.
Der vil desuden være fokus på hurtig indlæring af koreografi. Vi kommer til at bruge 2-3 gange på én koreografi, så der skiller holdet sig meget ud i forhold til resten af danseskolens hold.
Eleverne kommer til at lære mange små danse i stedet for få lange. Når vi nærmer os afslutningen, vælger Mariama enkelte koreografier, som vi kan arbejde videre med, og senere vise frem til opvisningen i midten af juni. 

Som danser på dette hold, er det vigtig at møde op med et åbent sind, inden for forskellige stilarter, da Mariama kommer bredt omkring.
Vi bruger øvelser og repetition til at styrke vores fundament i hiphop, så det fylder en del i timerne. Mariama har høje forventninger til sine dansere, så man skal være klar på at blive udfordret. Det forventes at der knokles og arbejdes koncentreret i hele timen. Hvis man er væk en gang, skal man sætte dig ind i, hvad holdet har lavet, mens man var væk. På den måde undgår vi, at dem der var der sidst, står og keder sig.
Mariama sender gerne en video, og hjælper også gerne med at lave en messengergruppe, eller lign., så det er nemt for eleverne at kommunikere med hinanden, og på den måde kan de øve sig, inden næste time.

Når alt dette er sagt, så danser vi, fordi vi elsker det. Så den gode energi og smil undervejs, er absolut højt prioriteret.

Drikkedunk:
Hos Studio Hendry Hamm har vi vandmaskiner, der sørger for dejlig,  frisk, kold vand. Vi stiller låneglas til rådighed, men det er en rigtig go ide at have sin egen drikkedunk med, som man selvfølgelig bare fylder op.

Mobilpolitik:
Er man nød til at have sin mobil med ind i salen. Er den selvfølgelig på lydløs!( En telefon der ringer, koster kage til holdet, næste undervisning) Svarer man telefonen, bedes man forlade salen.( for så, at danse solo når man kommer tilbage!) 

Pris og info

Bindende 340 kr.
Ikke bindende 380 kr.
En prøvetime er gratis
Instruktør: Mariama