Dette er holdet for dig der er klar på udfordring. Vi træner styrke, smidighed, kropskontrol, balance og selvfølgelig en masse dans. I denne time arbejder vi med koncentreret udtryk og præcision. Ren koreografisk når vi at lære min.5 koreografier. Koreografierne varierer mellem Hip Hop, Girly og street. Vi starter timen med en opvarmnings serie, derefter laver vi forskellige styrkeøvelser, såsom footwork, planke, bro mm. Derefter øver vi batementer og piruetter. Alt dette forgår uden sko. Så øves der div. trin, som skal bruges i koreografierne og SÅ skal der danses. Timen sluttes af med stræk. I denne alder er der mange der døjer med smerter i knæ og ankler. Det er ikke altid det rigtige at holde sig i ro. Men det er helt sikkert det rigtige, at det ikke er alle øvelser man skal udføre, hvis man har ondt. Kom endelig og fortæl mig om situationen, så jeg kan give den bedste hjælp. Vi arbejder meget med at turde være sig selv. De unge har tit travl med at passe ind og det har også sin vigtighed, men hos Studio Hendry Hamm vi ligger stor vægt på, at være sig selv, og finde selvtilliden og kærligheden i det. Dette styrker vi ved at fokusere på det positive og på det man gør rigtigt. Vi bruger humor og højt humør. Det skal være sjovt og lærerigt at gå til dans. Vi spiller tidens musik og ligger stor vægt på, at være med på hvad der rører sig. Isabella er meget aktiv på classes forskellige steder, så hun er altid opdateret i det sidste nye. Kom og få en fed, fed dansetime hver onsdag.  

Mobilpolitik:
Er man nød til at have sin mobil med ind i salen. Er den selvfølgelig på lydløs!( En telefon der ringer, koster kage til holdet, næste undervisning) Svarer man telefonen, bedes man forlade salen.( for så, at danse solo når man kommer tilbage!)

Drikkedunk:
Hos Studio Hendry Hamm har vi vandmaskiner, der sørger for dejlig,  frisk, kold vand. Vi stiller låneglas til rådighed, men det er en rigtig go ide at have sin egen drikkedunk med, som man selvfølgelig bare fylder op.

Pris og info

Bindende 360 kr.
Ikke bindende 400 kr.
En prøvetime er gratis.
Instruktør: Isabella Mohadjer