Dette er holdet for dig der er klar på udfordring. Vi træner styrke, smidighed, kropskontrol, balance og selvfølgelig en masse fed dans. I denne time arbejder vi mere koncentreret med udtryk og præcision. Ren koreografisk er niveauet højt, så det er ikke holdet for en nybegynder. Vi starter timen med en opvarmnings serie, derefter laver vi forskellige styrke øvelser ( såsom footwork, planke og bro) Derefter øver vi batementer og piruetter. Alt dette foregår uden sko. Så danser vi koreografier, vi når at lære minimum 4, og slutter timen med stræk. Mit mål med denne time er ,at eleverne udfordres i hurtigere skift i tekniske svære trin. Og jeg stiller større krav til udførelse ved f.eks dans i mindre grupper.  Alt dette gør vi med fed musik og højt humør, så elevernes selvtillid bliver opbygget. Jeg spiller altid nutidens musik og dansestilen bliver lagt derefter. Jeg forventer hel klart at eleven kommer omklædt og klar til at tage imod undervisning.

Mobilpolitik:
Er man nød til at have sin mobil med ind i salen. Er den selvfølgelig på lydløs!( En telefon der ringer, koster kage til holdet, næste undervisning) Svarer man telefonen, bedes man forlade salen.( for så, at danse solo når man kommer tilbage!)

Drikkedunk:
Hos Studio Hendry Hamm har vi vandmaskiner, der sørger for dejlig,  frisk, kold vand. Vi stiller låneglas til rådighed, men det er en rigtig go ide at have sin egen drikkedunk med, som man selvfølgelig bare fylder op.

Pris og info

Bindende 320 kr.
Ikke bindende 360 kr.
En prøvetime er gratis.
Instruktør: Mette Hendry Hamm