Vi bruger først og fremmest meget energi på, at børnene føler sig trygge og set af deres danselærer. Børnene skal elske at komme på danseskolen og bruge deres kroppe. Vi styrker grovmotorikken og laver akrobatiske øvelser sammen og hver for sig. Vi lærer at lytte til musikken og får en stor rytmeforståelse med børnevenlig nutidig musik – og altid et par klassikere. Mette og hendes søde hjælpepiger synger, fjoller, hopper og danser med børnene i 50 min. og lærer dem, at alle kan være med – alle er vigtige i skolens dansefamilie.

Vi styrker børnenes selvværd og lærer dem samtidig at være del af et stærkt fællesskab. Man kan hos Mette ikke opføre sig forkert, og vil blive tage i hånden med humor og livslang danseerfaring, da Mette selv startede som 3-årig på danseskolen hos sin mormor.

Står I overfor en udfordring, træthed, mismodighed eller bare regnvejr, så kom alligevel og giv ikke op. Vi står altid klar med overskud, og danse-vitamin til vores elever. 

Drikkedunk:
Hos Studio Hendry Hamm har vi vandmaskiner, der sørger for dejlig,  frisk, kold vand. Vi stiller låneglas til rådighed, men det er en rigtig go ide at have sin egen drikkedunk med, som man selvfølgelig bare fylder op.

Tøj:
Hvad skal man have på når man danser. Man skal have tøj på man kan bevæge sig i og en indendørs sko.(det kan sagtens være et par sko der er blevet vasket.) Man kan, uden problemer, danse i bare tær. Strømpesokker er ikke at foretrække, da eleven kommer til at bruge for meget krudt på at skulle stå fast.

Pris og info

Bindende 290 kr.
Ikke bindende 330 kr.
En prøvetime er gratis.
Instruktør: Mette Hendry Hamm