Vi starter altid timen med lige at samle os og hyggesnakke i 5 min. Det giver børnene mulighed for lige at lande, efter skole og SFO. Det giver også os mulighed for at lære børnene at kende, og for børnene at lære hinanden at kende. Dette er især til stor glæde for de børn, som kommer uden en bedste ven.

Jeg lære børnene en opvarmningsdans, som består af en masse grundtrin, den er bygget op omkring musikken, så den både giver eleverne en forståelse for rytmen, koreografien og musikken. Vi laver også styrke og smidighedsøvelser. På dette alderstrin, er der ikke for hurtige skift, og i koreografierne ikke for mange drejninger, da deres rumopfattelse ikke er så udviklet endnu. Sværhedsgraden passer til deres niveau, da børn nemt kan miste interessen, hvis det enten er for svært eller for nemt. De når at lære 5 koreografier i løbet af sæsonen, som vi viser til en opvisning i slut maj. Vi danser altid til nutidens musik, og dansestilen bliver lagt derefter.

Udover det, sørger vi for at holder pauser, lege og vi griner og fjoller, mens vi lære en masse.

Drikkedunk:
Hos Studio Hendry Hamm har vi vandmaskiner, der sørger for dejlig,  frisk, kold vand. Vi stiller låneglas til rådighed, men det er en rigtig go ide at have sin egen drikkedunk med, som man selvfølgelig bare fylder op.

Tøj:
Hvad skal man have på når man danser. Man skal have tøj på man kan bevæge sig i og en indendørs sko.(det kan sagtens være et par sko der er blevet vasket.) Man kan, uden problemer, danse i bare tær. Strømpesokker er ikke at foretrække, da eleven kommer til at bruge for meget krudt på at skulle stå fast.

Pris og info

Bindende 290 kr.
Ikke bindende 330 kr.
En prøvetime er gratis.
Instruktør: Mette Hendry Hamm