Denne time er for dig der ambisiøst vil forbedre og udvikle din dans. Opvarmningen består af ca. 40min. Intens styrke, foorwork, ballance og smidighed, som bliver trænet gennem en masse koreografier. Vi træner piruetter, piquer, batttementer, gulv elementer, spring mm. Niveauet er øvet, med stor mulighed for differentiering. På denne time er der en del alders spredning, men det ser vi ikke som nogen udfordring, da målet for alle er det samme. Det er en time vi hel klart anbefaler, til dig der elsker at udtrykke dig og elsker at blive inspireret og dele din danseglæde.

Drikkedunk:
Hos Studio Hendry Hamm har vi vandmaskiner, der sørger for dejlig,  frisk, kold vand. Vi stiller låneglas til rådighed, men det er en rigtig go ide at have sin egen drikkedunk med, som man selvfølgelig bare fylder op.

Mobilpolitik:
Er man nød til at have sin mobil med ind i salen. Er den selvfølgelig på lydløs!( En telefon der ringer, koster kage til holdet, næste undervisning) Svarer man telefonen, bedes man forlade salen.( for så, at danse solo når man kommer tilbage!)

Pris og info

Bindende 360kr.
Ikke bindende 400kr
En prøvetime er gratis
Instruktør: Mette Hendry Hamm og Jan Christiansen