Jan har undervist på danseskolen i mange år, og udover det, har Jan en baggrund som kropsterapeut. Jans store kropsterapeutiske viden, og hans mange års erfaring som danser og underviser, har gjort at han har kunne sammensatte en hel fantastisk time, som er god for både krop og sind.

Mobilitetstræning er en kombination af gentagende mobiliserende øvelser, der gavner vores bindevæv, led og muskler. Twist og smidighedsøvelser der sætter gang i vores blodcirkulation og massere vores indre organer. Dette er med til at forbedre vores mave tarm flow, og give mere energi, overskud og velvære til dagligdagen.

Det handler ikke om at presse sig selv, men om bevægelse med mindfulness og nærvær i kroppen.

Mobilitetstræning hjælper til at man kan yde bedre i den mere fysiske træningsform, og det er godt for genoptræning af muskler og led. Samtidig er det skadeforbyggende, og fungere som en blidere træningsform for både ældre og smertepatienter.
Jan har ikke opfundet den dybe tallerken, men han har kombineret en masse ting, som giver inspiration til at komme mere ned i kroppen, og blive nysgerrig på, hvordan du kan hjælpe dig selv på vej, til en mere sund forbindelse mellem krop og psyke.
Ville det ikke være skønt at blive bedre til at behandle os selv, med venlighed, i en hverdag hvor vi har så meget pres udefra, og en travlhed omkring os.

Hvis du vil vide mere, ligger der videoer med træning på både Facebook og Instagram.
JKC kropsterapi og træning (Facebook) JKC.happybodyhappymind (Instagram)

Pris og info

Bindende 360 kr.
Ikke bindende 400 kr.
Instruktør: Jan