Dette er holdet for dig der er klar på en udfordring. Vi træner styrke, smidighed, kropskontrol, balance og selvfølgelig en masse fed dans. I denne time arbejder vi mere koncentreret med udtryk og præcision. Ren koreografisk er niveauet højt, så det er ikke et hold for nybegyndere. Vi starter timen med en opvarmnings serie, derefter laver vi forskellige styrke øvelser, såsom footwork, planke og bro. Derefter øver vi batementer og piruetter, og alt dette foregår uden sko. Vi danser koreografier, og i løbet af sæsonen, når eleverne at lære minimum 4 danse. Vi slutter timen af med stræk.

Mit mål med denne time er, at eleverne udfordres i hurtigere skift i tekniske svære trin. Jeg stiller større krav til udførelse og vi øver også dans i mindre grupper. Jeg spiller altid nutidens musik og dansestilen bliver lagt derefter, alt dette gør vi med fed musik og højt humør, så elevernes selvtillid bliver opbygget. Jeg forventer at eleven kommer omklædt, og klar til at tage imod undervisning.

Mobilpolitik:
Er man nød til at have sin mobil med ind i salen. Er den selvfølgelig på lydløs!( En telefon der ringer, koster kage til holdet, næste undervisning) Svarer man telefonen, bedes man forlade salen.( for så, at danse solo når man kommer tilbage!)

Drikkedunk:
Hos Studio Hendry Hamm har vi vandmaskiner, der sørger for dejlig,  frisk, kold vand. Vi stiller låneglas til rådighed, men det er en rigtig go ide at have sin egen drikkedunk med, som man selvfølgelig bare fylder op.

Pris og info

Bindende 340 kr.
Ikke bindende 380 kr.
En prøvetime er gratis.
Instruktør: Mette Hendry Hamm