Dette er holdet for dig, der er klar på en udfordring. Vi træner styrke, smidighed, kropskontrol, balance og selvfølgelig en masse dans. I denne time arbejder vi med koncentreret udtryk og præcision. Ren koreografisk når vi at lære minimum 5 koreografier. Koreografierne varierer mellem Hip Hop, Girly og street. Vi starter timen med en opvarmningsserie, derefter laver vi forskellige styrkeøvelser, såsom footwork, planke, bro mm. Vi øver batementer og piruetter, og dette forgår uden sko. Der øves diverse trin, som skal bruges i koreografierne, og SÅ skal der danses. Timen sluttes af med stræk. I denne alder er der mange der døjer med smerter i knæ og ankler. Det er ikke altid det rigtige at holde sig i ro. Men det er helt sikkert det rigtige, at det ikke er alle øvelser man skal udføre, hvis man har ondt. Kom endelig og fortæl Mette om situationen, så hun kan give den bedste hjælp og vejledning. Vi arbejder meget med at turde være sig selv. De unge har tit travl med at passe ind og det har også sin vigtighed, men hos Studio Hendry Hamm, ligger vi stor vægt på at være sig selv, og finde selvtilliden og kærligheden i det. Dette styrker vi ved at fokusere på det positive, og på det man gør er rigtigt. Vi bruger humor og højt humør. Det skal være sjovt og lærerigt at gå til dans. Vi spiller tidens musik og lægger stor vægt på, at være med på hvad der rører sig. Kom og få en fed, fed dansetime.

Mobilpolitik:
Er man nødt til at have sin mobil med ind i salen. Er den selvfølgelig på lydløs! (En telefon der ringer, koster kage til holdet, til næste undervisning) Svarer man telefonen, bedes man forlade salen. (for så at danse solo, når man kommer tilbage!)

Drikkedunk:
Hos Studio Hendry Hamm har vi en vandmaskine, der sørger for dejlig, frisk og koldt vand. Vi stiller låneglas til rådighed, men det er en rigtig god ide, at have sin egen drikkedunk med, som man selvfølgelig bare fylder op.

Pris og info

Bindende 340 kr.
Ikke bindende 380 kr.
En prøvetime er gratis.
Instruktør: Mette Hendry Hamm og Nikoline Hansen