Crossdance er for dig der elsker at bevæge dig til god musik. I dit daglige virke, vil du gerne have en stærkere krop, men tiden er ikke til det hele. Men på denne time får du mulighed for at kombinere både dans, styrke, kondition, forbrænding og sved på panden. Alt på samme tid.

Crossdance har fokus på 4 elementer, som sammensættes for at kunne skabe den perfekte time indenfor dans og fitness.

  1. Dansen. Den variere alt efter musikken. Det er dog ikke koreografier, der kræver den store erfaring. Og det handler hverken om konkurrence eller om at gøre rigtigt. Fokus er på at bevæge sig, til fed musik, samtidig med man får trænet.
  2. Styrken. Den bliver indarbejdet i koreografierne, så din krop bliver styrket og tonet. Det er hovedsagelig de store muskel grupper der bliver arbejdet med. Da alle jo selvfølgelig er på forskellig niveau, vil der være rig mulighed for at differentiere indenfor styrke området.
  3. Cardio. Det er udholdenhed. Pulsen kommer op, sved på panden og der kommer dejlig skub i forbrænding og kredsløb. God kondition skaber energi og udholdenhed. Konditions træningen styrkes via koreografierne.
  4. Stræk. Bevægelighed og smidighed er en kæmpe del af kroppens velvære. Dette vil finde sted i den sidste del af timen. Der skal være balance mellem styrke, udholdenhed og bevægelse. Er man stærk, men mangler bevægelighed , er styrken ligegyldig. Er man smidig, men ikke udholden, vil kroppen ikke kunne drage nytte af styrken. Er man udholden men mangler styrken, vil frustration tage over.

Kom endelig og vær med og få lige netop den balance ud af det, som DU har brug for.

Drikkedunk:
Hos Studio Hendry Hamm har vi vandmaskiner, der sørger for dejlig,  frisk, kold vand. Vi stiller låneglas til rådighed, men det er en rigtig go ide at have sin egen drikkedunk med, som man selvfølgelig bare fylder op.

Mobilpolitik:
Er man nød til at have sin mobil med ind i salen. Er den selvfølgelig på lydløs!( En telefon der ringer, koster kage til holdet, næste undervisning) Svarer man telefonen, bedes man forlade salen.( for så, at danse solo når man kommer tilbage!)

Pris og info

1 klip 100 kr.
5 klip 400 kr.
10 klip 600 kr.
Instruktør: Emma Ulrich